Zuivel Producten

Wij verkopen verse melk, yoghurt, vla en eieren. Elke dag worden deze producten opnieuw bijgevuld in de gekoelde automaat. Op deze manier kunt u altijd uw verse zuivel-producten halen.


Gepasteuriseerde Melk

In de zuivelautomaat verkopen wij verse gepasteuriseerde melk. De melk is kort verhit, hierdoor blijft de volle smaak van de melk behouden.  De melk komt vers van eigen koeien en wordt verkocht in glazen flessen van 1 liter.

Chocolademelk

De gekoelde Chocolademelk uit de automaat kan ook  warm gedronken worden. De Chocolademelk wordt verkocht in glazen flessen van 1 liter.

Karnemelk

Door aangezuurde melk te karnen, ontstaat er karnemelk en boter. Deze heerlijke zelfgemaakte Karnemelk verkopen wij in de automaat in flessen van 1 liter.

Kefir

Kefir is een soort drinkyoghurt dat zijn oorsprong heeft in de Kaukasus. Het is gemaakt van verschillende melkzuurbacteriën en gisten. Hierdoor is de melkdrank licht koolzuurhoudend. Verder is Kefir ontzettend goed voor onder andere de spijsvertering. Kefir is ook lekker om te gebruiken voor smoothies. Wij verkopen Kefir in de smaken naturel, aardbei, framboos en sinaasappel. Deze smaken zijn wisselend in het assortiment. Wil je er zeker van zijn dat jouw favoriete smaak in de automaat verkrijgbaar is, kun je van te voren altijd even bellen of een bestelling plaatsen.

Vanille Vla

De vanille vla is een heerlijke vla vol van smaak. Deze is verkrijgbaar in emmertjes van 1 liter.

Chocolade Vla   

Naast de Vanille Vla maken we ook chocolade vla.  Lekker met een toefje slagroom. De Chocolade Vla is te koop in emmertjes van 750 ml.

Verder hebben wij een afwisselt assortiment in de automaat. Wij wisselen af met de smaken: Aardbei Vla, Karamel-Zeezout Vla, Sinaasappel Vla, Bitterkoekjes Vla, Speculoos Vla, Banaan Vla, Limoen-Citroen Vla, Blanke Vla en Advocaat Vla. Als je er zeker van wilt zijn dat je jouw favoriete smaakje in huis haalt, zou je altijd even kunnen bellen of hij op voorraad is. Ook is er altijd een mogelijkheid om een bestelling te plaatsen. Deze smaken worden verkocht in emmertjes van 750 ml.

Boeren Yoghurt

De yoghurt wordt ook gemaakt van melk van onze eigen koeien. De yoghurt bevat 4% vet en is rijk van smaak. De Boeren Yoghurt wordt verkocht in glazen flessen met een inhoud van 1 liter.

Vruchten Yoghurt (Aardbei/Vanille/Mandarijn)

Varianten op de boeren yoghurt zijn de verschillende vruchtensmaken. Wij verkopen de smaken Aardbei, Vanille en Mandarijn. De Vruchtenyoghurt wordt verkocht in een emmertje van 500 ml.

Hangop Vruchten (Aardbei/Vanille/Mandarijn)

Hangop is gemaakt van de boeren yoghurt, deze dikke yoghurt is vol van smaak. De hangop is in de automaat verkrijgbaar in de smaken Aardbei, Vanille en Mandarijn.

Eigenschappen van deze producten zijn de natuurlijke smaak en het ontbreken van conserveermiddelen.

Eieren

Wij houden zelf geen kippen dus de eieren komen uit de streek, het zijn dus echte Drentse eieren. De eieren zijn vers uit de automaat te halen in doosjes van 10 stuks.


Allergieën

Al onze zuivelproducten bevatten koemelk. In zure melkproducten zit minder lactose, bij de fermentatie wordt de lactose namelijk deels afgebroken. De pure melkproducten zonder smaakjes bevatten geen gluten. Verder staat op elk artikel wat er in het product verwerkt zit. Als er specifieke vragen zijn over de producten kunt u altijd contact opnemen via 06-12046018.


Bestellen!

Als je er zeker van wilt zijn dat jij jouw favoriete smaak of product op tafel hebt staan, kun je ook een bestelling plaatsen. Dit kan door te bellen of appen met 06-12046018. De bestelling wordt dan klaargezet in de koelkast en kan op afspraak opgehaald worden.