Over ons

Melkveebedrijf Eising-Hilbrands heeft ongeveer 150 melkkoeien die twee keer per dag worden gemolken in een 26 stands swing-over melkstal. Het grootste deel van de melk wordt geleverd aan A-ware en is later terug te vinden in de zuivelproducten van de Albert Heijn. Van een klein gedeelte van de melk worden zuivelproducten gemaakt en worden in de zuivelautomaat op Schaapstreek 46 in Sleen verkocht.


Beter voor koe, natuur & boer

Wij leveren onze melk aan de Albert Heijn stroom van A-ware waarna het verwerkt wordt onder het label: "Beter voor koe, natuur & boer". Dit houdt in dat onze zuivel klimaat neutraal geproduceerd wordt en dragen dus niet bij aan klimaatverandering. Ook lopen onze koeien minimaal 120 dagen per jaar buiten in het land en produceren dus weidemelk. De koeien grazen op kruidenrijk grasland wat bijdraagt aan de biodiversiteit. Vol met passie en liefde voor de dieren boeren wij voort.

Familiebedrijf

Het Melkveebedrijf wordt gerund door Albert en Henriette Eising. Zij zitten al vanaf 2001 op deze locatie in Sleen en hebben de boerderijen overgenomen van beide generaties. Samen met de kinderen houden zij het bedrijf draaiende. Oudste zoon Gerben heeft de ambitie om verder te boeren. De andere twee dochters dragen het boeren leven een warm hart toe en helpen hier en daar op de boerderij. De visie van het bedrijf is om te optimaliseren en met de tijd mee te gaan. Het is de bedoeling om het bedrijf in een gezonde staat door te geven aan de volgende generatie en op deze duurzame manier verder te boeren.