Vlees

Wij verkopen ook weidevlees van onze eigen koeien. Dit zit niet in onze zuivelautomaat, maar is wel op bestelling te koop. Het is kwalitatief hoogstaand rundvlees, van eigen bodem. De dieren zijn geboren en opgefokt bij ons op het bedrijf. Een kruising van Belgisch Blauw en Holstein maakt het vlees lekkerder en magerder.

 

Het vlees is geseald verpakt per portie van 2 of een bepaald gewicht. Het vlees is diepgevroren en in de diepvries een jaar houdbaar. Bekijk het overzicht hieronder voor de mogelijkheden. Om te bestellen kunt u het bestelformulier invullen en mailen, appen of bij ons in de brievenbus inleveren. Er wordt daarna contact met u opgenomen.

Weidevlees 2023 18 4
Word – 16,4 KB 183 downloads

Pakketten

Wij hebben ook vleespakketten, een stoofpakket (2700 gram), bief-pakket luxe (3800 gram) en een bief-pakket gemengd (5000 gram). Hieronder is in het overzicht te zien wat er in deze pakketten zit. Ook deze pakketten zijn via het bestelformulier te bestellen. Deze kunt  invullen en mailen, appen of bij ons in de brievenbus inleveren. Er wordt daarna contact met u opgenomen.

Heeft u vragen of andere wensen? Dan kunt u altijd contact opnemen via de website, mail of telefonisch.